avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la mostenire

va multumesc mult pentru raspunsuri.mie imi este frica deoarece batrana bea si cand e beata ma ameninta ca vinde casa iar eu o tin de 10 ani si am investit bani in casa .imi e groaza sa nu raman pe drumuri ca nici nu vrea sa imi dea contractsi cand bea.....face scandal ca ma scoate afara
Cel mai recent răspuns: PAS22 , utilizator 13:33, 31 Martie 2010
e dreptul ei sa dispuna cum vrea de bunul in cauza
dar daca stii ca e dezechilibrata o poti pune sub interdictie, mai ales ca e si batrana
Continuati discutia pe subectul pe care l-ati deschis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie gariana gariana Buna ziua, cum se poate obtine un ordin de restrictie pentru o persoana? Mamaia si bunicu\' nu mai doresc ca in casa lor sa mai vina unchiu. Ei mi-au lasat ... (vezi toată discuția)
Poate unul din soti sa vanda o proprietate fara acordul celuilalt? alexbl alexbl Parintii mei detin si locuiesc intr-o casa la tara, amandoi fiind proprietari. In urma cu 3 ani tata a dobandit prin mostenire un apartament in oras ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa concubin alcoolic ooaannaa ooaannaa Locuiesc de aprox 7 ani cu un barbat alcoolic- este dipsoman: o saptamana e treaz, urmeaza 2 saptamani in care bea continuu zi si noapte, apoi iar 1 sapt ... (vezi toată discuția)