avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Activitate U

Activitate U

Să nu exagerăm, prin încheierea respectivă s-a dispus : "suspendarea executării silite până la judecarea în fond a contestaţiei la executare din prezentul dosar" . Întrebarea este: se consideră soluţionată în fond contestaţia din moment ce soluţia este casată? E clar că de la data pronunţării soluţiei şi până la data casării acestei soluţii executarea nu mai era suspendată. Dar acum ... aceasta este întrebarea.
Suspendarea s-a dispus pana la solutionarea contestatiei in dosarul nr.X, care s-a solutionat print-o sentinta, chiar daca tribunalul a casat-o apoi cu trimitere. Acest dosar revenind la judecatoria va avea alt numar , deci ...
In cadrul unei contestatii la executare s-a dispus suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei printr-o incheiere.Contestatia s-a solutionat iar apoi sentinta s-a casat cu trimitere spre rejudecare fara a se mentiona daca s-a casat si incheierea de suspendare sau nu. Dosarul urmeaza a fi restituit judecatoriei pt.rejudecare.In acest moment executarea silita este sau nu suspendata? Incheierea de suspendare se considera a fi casata impreuna cu sentinta sau este inca in vigoare?