avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale O rulota tip Coffee to go poate functiona legal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

O rulota tip Coffee to go poate functiona legal?

Bună ziua! O rulota tip Coffee to go poate functiona legal și primi toate aprobările necesare pentru un punct fix de lucru dacă nu are pe carte menționat SG23 MAGAZIN?
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:30, 27 Februarie 2024
Depinde de cum veti dota rulota (cu respectarea normelor sanitare, sanitar veterinare si de mediu), precum si de institutia abordata in vederea obtinerii autorizatiei de functionare (DJSP, DJSV, Agentia teritoriala de mediu, Primarie).
Asta intenționez, să fie totul legal. Doar că am citit ceva de SG23 MAGAZIN și nu înțeleg ce este ?Si dacă m-ar impedica în a deschide la rulotă un Coffee to go/ gustări calde [(clatite,wafe, hot-dog,gogoși) ceaiuri,freshuri, înghețată, popcorn etc.] ce va avea un punct fix.
Pe carte nu scrie nimic ,eu am luat-o dotata ,fiindcă a funcționat ca o cafenea, din spusele proprietarul! Acum dacă ea e total transformata din rulotă de vacanță/ campare în rulota comerciala și nu are nimic scris pe cartea ei că a funcționat ca și cafenea ar putea fi o pedica în obținerea autorizațiilor? Ce este acel SG23 MAGAZIN ?Mulțumesc !
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Cartea tehnica a rulotei este esentiala. Printr-un proiect intocmit de o firma autorizata puteti sa o dotati ca sa respecte acel SG 23 Magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii / acte / avize necesare pentru deschiderea unui restaurant / fast-food - ghid complet - MariusDSV MariusDSV Ce urmeaza sa scriu nu o sa fie o intrebare pentru specialisiti ci mai degraba un ghid pentru cei care vor sa-si deschida o societate comerciala care o sa ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)