avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal conducere fără permis auto neinmatriculat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal conducere fără permis auto neinmatriculat

Bună ziua, astăzi am făcut o mare prostie care a rezultatul cu 3 dosage penale:
Posed niște mașini de epoca pe care le colectionez/restaurez etc, am fost rugat sa duc una dintre mașini la targul de Craciun(gratuit chiar) să se poate bucura/fotografia copii cu ea urmand a fii decorata in tema craciunului!
Masina in cauza având acte de Olanda pe numele meu, însă din păcate după import am trimis numerele înapoi firmei de la care am luat mașina pt a își recupera TVA ul pt export!
Urmă să incarca mașina pe o platforma auto să fie transportata la targ,, ..am făcut prostia să cred că o pot impinge singur și m-am trezit in mijlocul strazii blocand circulatia, pentru a incarca mașina trebuia sa o intorc cu fața în direcția opusa de mers, observând ca încurc circulația am și observând și o mașina de politie în coada de mașini care mă claxonau am făcut prostia sa ma urc la volan și sa întorc mașina în circa 30 de metri!! Cei de la politie m-au observat, m au lăsat să întorc după care au activat girofarul!eu locuind la nr 58, ei m au oprit la nr 56 după cum viguroasa și în proces verbal
Acum 2 ani am fost implicat intr-un carambol pe autostrada și deși am fost ultimul care a lovit mașinile accidentate mi s a suspendat permisul deoarece am ales să îmi transport fiul la spital pt investigații, deși nu avea răni vizibile!
Ulterior s-a dat necesare urmăririi penale în acest caz , dar din păcate nu m-am dus cu comunicarea deciziei sa recuperez permisul astfel ca figureze și cu dreptul de conducere suspendat!
După circa 4 ore de stat în secție au fost chemați domnii de la rutiere și mi au fost efectuate teste de alcool și droguri
Am ieșit pozitiv la canabis în urma consumului de ulei de CBD!
Am fost la IML am dat probe...
După încă vreo 4 ore am fost lăsat sa plec, unul dintre polițiști mi-a sugerat sa merg mâine cu comunicarea sa ridic permisul dar nu știu dacă m ar ajuta cu ceva!
Ma puteți sfatui ce ar trebui sa fac și cât de grava este situația? Ma aștept la o condamnare cu supe dare cel puțin...
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jwjwj , utilizator 14:27, 21 Noiembrie 2024
Menționez ca nu figureze cu antecedente penale, am un fiu minor de 13 ani oe care îl cresc șingur de la vârsta de 4 ani, fiind singurul care are grija de fiu cât și de mama mea care a suferit 3 AVC îmi fac griji pentru ceea ce urmează
Angajați urgent un avocat.Riscați pușcăria
Intentionez sa apelez la un avocat de îndată ce voi fii chemat pentru declarații
Din ce am înțeles am să fiu chemat la brigada rutiera pentru declarații, nu știu dacă acesta este parcursul normal! Cei care m-au oprit fiind de la secția locala de poliție! Menționez de asemenea ca din momentul opririi și pana am fost transportat la secția de poliție unde a fost chemat echipajul de la rutiera cu dragtest-ul mi-a fost permis accesul în locuință de 3 ori, pentru a aduce actele mașinii, după care comunicarea de neinceperea urmaririi penale în cazul permisului suspendat iar ulterior pentru a îmi lua o sticla de suc deoarece aveam un atac de panică!
În timpul acesta deoarece nu mă așteptam să mi se efectueze un dragtest nici nu credeam că uleiul de CBD fiind vândut legal va induce un rezultat pozitiv la drugtest am folosit dispozitivul electronic în momentul ij care am fost lăsat sa întru în casă pentru a aduce actele ! Incidentul pentrecandu-se practic în fața curții de unde scosesem masina pentru a o încărca pe platformă

SunnyXxxX a scris:

Angajați urgent un avocat.Riscați pușcăria

Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
Jwjwj, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate recoltare probe urină iml Jwjwj Jwjwj Bună seara Am fost depistat pozitiv la Canabis în timp ce efectuam încărcarea unui autoturism neinmatriculat pe o platformă auto! Menționez ca am ... (vezi toată discuția)
Legalitate "oprire în trafic" bună seara! Îmi puteți spune ... Denis7727 Denis7727 Legalitate \"oprire în trafic\" Bună seara! Îmi puteți spune dacă s-au respectat toate normele legale în următoarea situație? În timp ce mă aflam ... (vezi toată discuția)
Model cerere urgentare dosar penal grasu81 grasu81 Anul trecut mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Mi-a venit acasa hotararea de ne-incepere a urmariri penale si amenda ... (vezi toată discuția)