Intentionez sa apelez la un avocat de îndată ce voi fii chemat pentru declarații
Din ce am înțeles am să fiu chemat la brigada rutiera pentru declarații, nu știu dacă acesta este parcursul normal! Cei care m-au oprit fiind de la secția locala de poliție! Menționez de asemenea ca din momentul opririi și pana am fost transportat la secția de poliție unde a fost chemat echipajul de la rutiera cu dragtest-ul mi-a fost permis accesul în locuință de 3 ori, pentru a aduce actele mașinii, după care comunicarea de neinceperea urmaririi penale în cazul permisului suspendat iar ulterior pentru a îmi lua o sticla de suc deoarece aveam un atac de panică!
În timpul acesta deoarece nu mă așteptam să mi se efectueze un dragtest nici nu credeam că uleiul de CBD fiind vândut legal va induce un rezultat pozitiv la drugtest am folosit dispozitivul electronic în momentul ij care am fost lăsat sa întru în casă pentru a aduce actele ! Incidentul pentrecandu-se practic în fața curții de unde scosesem masina pentru a o încărca pe platformă
SunnyXxxX a scris:
Angajați urgent un avocat.Riscați pușcăria