avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... model cerere urgentare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

model cerere urgentare dosar penal

Anul trecut mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Mi-a venit acasa hotararea de ne-incepere a urmariri penale si amenda administrativa pe care am platit-o. Ne stiind ca hotararea trebuie depusa la politie a inceput sa circul cu masina. Am fost oprit de un echipaj si desi le-am aratat hotararea de neincepere a urmaririi penale mi-au intocmit alt dosar spunand ca in baza lor de date figuram cu permisul suspendat. La cateva saptamani am fost la politie sa ma interesez de dosar si am atasat si hotararea precedenta de neincepere a urmaririi. Ei au trimis dosarul mai departe la procuror si de 3-4 luni dosarul meu este in instrumentare la parchet. Cui trebuie sa adresez cererea de urgentare a dosarului sau cerere de restituire a permisului pe perioada cercetarii si ce trebuie sa scriu in ea. Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:47, 10 Octombrie 2011
Procurorului de caz si tot acolo o sa va spuna si cum sa redactati cererea de urgentare a dosarului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Grabire solutie dosar penal circulatie raduovidiu raduovidiu Exista vreo cale de a grabi solutia la un dosar penal trimis de la politia rutiera la procuratura? Este de vreo 4 luni la procuratura dupa 8 la politie. Motiv: ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru circulatia cu un autovehicul inmatriculat in franta si cu o asigurare expirata maryann maryann buna ziua, acum 9 luni de zile am fost oprit de un agent de politie aflinduma la volanul unui autoturism cu numere de franta mi sa intocmit dosar penal , mi sa ... (vezi toată discuția)