buna ziua, acum 9 luni de zile am fost oprit de un agent de politie aflinduma la volanul unui autoturism cu numere de franta mi sa intocmit dosar penal , mi sa retinut placutele si p.c.deconducere pentru ca asigurarea a fost platita pe data de 05.07.08 si valabila din data de08.07.08 data la care am fost oprit si mi sa intocmit dosar penal pentru mutivul ca asigurarea este expirata fapt ce atrage infractiune pentru ca autovehiculul a depasit perioada de 90 de zile
am fost la declarati la politie si in prezent dosarul se afla pa procuror am fost in audienta si la acesta si mi zis ca are alte dosare mai dificile de instrumentat.vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa mi recuperez permisul si daca este legal ne valabilitatea asigurari sau cit timp trebuie sa mai astept? si ce poate sa mi se intmple pentru acest dosar?
va rog sa mi trimiteti sugestiile voastre ,multumesc!
Deci acum 9 luni ai zis ca ai fost prins cu numere false si asigurarea expirata . Daca dosarul se afla deja la procuror totul depinde de el ... ce ar trebui sa faci este sa mergi in audienta si sa ii explici ca ai nevoie de permis ...si toate astea pe un ton domol pt ca de el depinde daca da sau nu inceperea urmariri penale ... daca nu ai mai avut abateri la regimul circulatiei va da neinceperea urmariri penale ...vei primi acasa o recomandata cu o amenda administrativa de 430 RON ...dupa ce primesti recomandata te duci si achiti amenda si te duci la procuratura sa vada dovada ca ai platit apoi la politie cu cele 2 dovezi ce ti le-au dat cand ai fost prins si cu copii facute dupa toate hartiile si iti recuperezi permisul. Stiu persoane care au asteptat si un an ... dar sper sa ti se rezolve repede . Bafta !!
MASINA AVEA BARATA CARTEA ,ADICA TALONU ALA ,SI APAREA SCRIS UNDEVA IN DREAPTA JOS -VENDU- ? in cazu ala era radiata din circulatie,aveai procura pt a circula cu autovehiculul sau macar contract?, sunt multe autovehicule care circula nu nr deastea,eu personal am adus din franta auto si ele se radiaza la interval de 2-3 zile din momentu ce le cumpar de la proprietar, cel mai sigur motivu pt care ti s-a intocmit tie dosar penal este ca masina nu mai figura inmatriculata sau asigurarea nu aparea valida in sistemul CSA-CEDAM comisia asigurarilor. DUTE la Politie vezi in ce stadiu este dosarul tau,daca a fost trimis dosarul la cercetari penale,daca a fost trimis te duci la cercetari penale la registratura si intrebi de rezolutia dosarului tau .mult noroc si eu trec printr-o situatie ca si tine ,respectele mele si mult noroc
De la care firma era asigurarea rca si pe ce perioada?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Permis suspendat
remesiana
in urma cu 4 luni mi-a fost suspendat permisul de conducere deoarece am condus o masina cu numere de anglia,fara rca.agentul mi-a retinut permisul si mi-a ... (vezi toată discuția)
I.t.p
romeomd
Salut. Masina inmatriculata in Franta adusa pe platforma pana langa vama am circulat de la intrarea pe teritoriul vamei Albita pana la politia de frontiera ... (vezi toată discuția)