avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... I.T.P
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

I.T.P

Salut. Masina inmatriculata in Franta adusa pe platforma pana langa vama am circulat de la intrarea pe teritoriul vamei Albita pana la politia de frontiera [300 metri] sa prezint actele la esirea din tara si acolo In lipsa I.T.P-ului expirat in vama Albita mi sa intocmit dosar penal, unde mi sa retinut certificatul de inmatriculare Francez, permis de conducere Ro, sunt lipsit de dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei pe termen nelimitat pana la finisarea anchetei, mi sa eliberat o foaie A4 ce dovedeste retinerea actelor si numele agentului si poti pleca mai departe in R.Moldova de unde am fost intors inapoi spre Romania cu foi de genul A4 nu poti intra in Moldova. A trecut deja o luna si nici un rezultat??? asa se face in Romania, tot e dupa lege???? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:24, 6 Noiembrie 2013
Pana la finalizarea cercetarilor,nu veti putea utiliza autovehiculul care detine datele de identificare blocate in baza de date a RAR
Solicitati audienta la procurorul responsabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) johnymg johnymg Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra , sunt din Republica Moldova cu dubla cetatenie(adica am si cetatenie Romana). Am procurat un autoturism din ... (vezi toată discuția)
Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere numere expirate in'' bulgaria''?! valdrian valdrian Acum ceva timp m-am deplasat cu un amic cu 2 autoturisme inmatriculate cu nr provizori la bulgari .Pt ca unul avea nr expirate a fost tranportat cu platforma ... (vezi toată discuția)