avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... grabire solutie dosar penal circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

grabire solutie dosar penal circulatie

Exista vreo cale de a grabi solutia la un dosar penal trimis de la politia rutiera la procuratura? Este de vreo 4 luni la procuratura dupa 8 la politie. Motiv: conducere cu permisul suspendat.
Ce calitate aveti? ati fost audiat? a plecat cu propunere? daca da, stiti cu ce propunere?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce calitate aveti? ati fost audiat? a plecat cu propunere? daca da, stiti cu ce propunere?

Nu am fost citat. A plecat cu propunere de neincepere a urmaririi penale.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
raduovidiu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine v-a informat?Nu exista aceasta solutie in legislatia actuala, Daca nu ati fost citat, mai mult ca sigur dosarul nu a plecat inca cu propunere, urmeaza sa se faca cercetari.

Cine v-a informat?Nu exista aceasta solutie in legislatia actuala, Daca nu ati fost citat, mai mult ca sigur dosarul nu a plecat inca cu propunere, urmeaza sa se faca cercetari.

Am intrebat la procuratura si mi-au spus ca e la ei cu propunere.
Am intrebat la politie dupa aceea si mi-au spus ceva de genul despre propunere: propunere negativa...de necontinuarea urmaririi....
raduovidiu a scris:

Am intrebat la procuratura si mi-au spus ca e la ei cu propunere.
Am intrebat la politie dupa aceea si mi-au spus ceva de genul despre propunere: propunere negativa...de necontinuarea urmaririi....

Daca e de bine poate ar fi mai intelept sa nu agitati lucrurile.
Sa nu va treziti apoi trimis in judecata si condamnat...
La procurori nu le place sa ii zoreasca infractorii -cum ii considera pe cei care au incalcat legea penala...

Este si complicat sa reusiti sa urgentati...asa...

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Stadiu cercetare dosar penal jojo34lina jojo34lina Puteti sa-mi spuneti daca si in ce situatie, un dosar penal trimis la procuratura, se poate reintoarce la politie? Exista asa ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Permis auto muca muca Buna..am si eu o intrebare fata de neinceperea urmaririi penale si durata anchetarii intr-un dosar.De 1 an si 6 luni nu se mai intampla nimic, nu ma mai cheama ... (vezi toată discuția)