avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... grabire solutie dosar penal circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

grabire solutie dosar penal circulatie

Exista vreo cale de a grabi solutia la un dosar penal trimis de la politia rutiera la procuratura? Este de vreo 4 luni la procuratura dupa 8 la politie. Motiv: conducere cu permisul suspendat.
Sunt sofer profesionist si deja stau de un an dupa permis. Ma gandeam ca poate fi un argument. Politia a trimis decizia de suspendare la adresa din buletin, unde nu mai locuuesc de 9 ani. La tribunal am comunicat alta adresa de corespondenta. In momentul in care am fost oprit, figuram cu permisul suspendat fara stirea mea.
Tot complicat este dar avocatul va poate susține în mod activ în demersuri.
Fără avocat nu prea cred ca o sa va bage în seamă.
Sunt zeci de cereri asemănătoare de acest fel dar finetea argumentelor conteaza si argumentele trebuie să fie si îmbinate cu tentă juridică ca sa aveti prioritate.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua am un dosar penal cu o vechime de un an si 2 luni ma intereseaza cum procedez sa fac o cerere de urgentare catre procuror
O formulati si o trimiteti pe adresa Parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmarire penala - urgentare dosar mihaela_apostol mihaela_apostol as vrea sa stiu si eu cat dureaza urgentarea unui dosar de neincepere a urmaririi penale care are o vechime in parchet de peste 9 luni? (vezi toată discuția)
Stadiu cercetare dosar penal jojo34lina jojo34lina Puteti sa-mi spuneti daca si in ce situatie, un dosar penal trimis la procuratura, se poate reintoarce la politie? Exista asa ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Permis auto muca muca Buna..am si eu o intrebare fata de neinceperea urmaririi penale si durata anchetarii intr-un dosar.De 1 an si 6 luni nu se mai intampla nimic, nu ma mai cheama ... (vezi toată discuția)