avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stadiu cercetare Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stadiu cercetare Dosar penal

Puteti sa-mi spuneti daca si in ce situatie, un dosar penal trimis la procuratura, se poate reintoarce la politie? Exista asa ceva? Multumesc!
Daca dosarul a fost trimis la procuratura,procurorul responsabil pentru solutionare,urmeaza sa solicite cercetare penala pe care urmeaza sa o realizeze politistul ,care la randul sau va cita partile pentru audiere
La sfarsitul verificarilor,politistul va incheia raport pe care il va comunica procurorului responsabil
Fara nici o instiintare din partea procurorului? Adica... procurorul nu instiinteaza partile implicate ca sunt urmarite penal, si apoi cercetarea de catre procuror si nu de catre politie?
Sunt mai multe ipoteze posibile.
Nu se anunță partea de asa ceva.
Si care ar fi ipotezele, d-le avocat? Imi puteti spune?
Va referiti la un dosar trimis cu propunere de neurmarire sau netrimitere in judecata?

Alte discuții în legătură

Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere Iulianandrei Iulianandrei Buna seara, am si eu nevoie de un sfat... cumnatul meu mi a spart telefonul intentionat... aruncandu-l pe jos... telefonul s a afacut tandari... de aici apare ... (vezi toată discuția)
Este legal ca politistul judiciar sa emita ordonanta de incepere ... edanes_ro edanes_ro Este legal ca politistul judiciar sa emita Ordonanta de incepere a urmaririi penale, in conditiile in care procurorul dispune, actele de dispozitie sunt ... (vezi toată discuția)