Buna..am si eu o intrebare fata de neinceperea urmaririi penale si durata anchetarii intr-un dosar.De 1 an si 6 luni nu se mai intampla nimic, nu ma mai cheama nici la politie, nici la procuratura si permisul de conducere imi este tot´anulat´`.Am dat doar cate o declaratie,una la politie si una la procuratura .In tot acest timp nu mi-au trimis nici macar o hartie care sa-mi spuna ca am permisul suspendat,anulat sau nu ,am auzit numai de la politaii care miau facut un proces verbal cu o amenda contraventionala in care nu scrie nici unde ca as avea permisul suspendat sau anulat.Astept un raspuns daca se poate . Va multimesc
In cazul infractiunilor la regimul circulatiei rutiere , permisul de conducere se retine pe baza de dovada ( nu se suspenda , nu se anuleaza ) .
Durata cercetarilor de obicei este mare datorita numarului mare de cauze penale raportat la nr mic de procurori .
Cat despre neinceperea urmaririi penale , aceasta , daca se dispune , o sa vi se comunice la domiciliu .
Va multumesc pentru raspuns,dar mie nu mi sa dat nici o hartie care sa arate ca am permisul (suspendat,anulat)doar ce mi-au spus ei verbal .Sa fie oare din cauza ca nu le-am dat permisul?Acuzatia mea este de refuz de probe biologice, cu toate ca nici macar nu au vrut sa-mi puna fiola.Cum as putea sa aflu daca am sau nu dreptul de a cunduce?
Permis suspendat
JosefC
Buna ziua.Va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari.
Am fost oprit de politie conducand in stare de ebrietate.La alcool test, mi-a iesit 0,66g/L in ... (vezi toată discuția)