De la momentul lansarii sale (oficial, 1 decembrie) si pana astazi, Magazinul AvocatNet.ro a reusit sa depaseasca cifra de 700 de comenzi. Din totalul comenzilor realizate, 49% dintre cumparatori au ales sa plateasca cu cardul, 30% prin OP, iar 21% prin SMS. In ultima vreme, insa, plata prin SMS creste puternic, estimarea noastra fiind ca va depasi in februarie volumul de plati inregistrate prin OP.
Iata si cateva dintre materialele care se pot achizitiona prin SMS din Magazinul AvocatNet.ro:
Noutati care pot fi achizitionate din Magazin cu plata prin SMS:
1. Centralizator contributii sociale aferente tuturor tipurilor de venituri obtinute de contribuabili (click pe titlu pentru detalii)
Document in format Excel Workbook (xlsx). Documentul realizat de APEC Romania prezinta toate contributiile sociale obligatorii pentru diferite tipuri de venituri, din salarii, indemnizatii, prime, sporuri, etc, obtinute de contribuabili, in conformitate cu Legea nr. 571/2003 (Codul Fiscal), actualizata cu OUG nr. 125/2011.
Alte materiale care pot fi achizitionate cu plata prin SMS:
2. Conventia civila - mai este permisa potrivit Noului Cod Civil? (click pe titlu pentru detalii)
Conventiile civile au disparut ca denumire din Noul Cod civil - dar aceasta inseamna ca au disparut si ca posibilitate? Inseamna ca singura solutie este contractul de munca, cu toate contribuþiile aferente? Lucrarea pe care o propunem gaseste solutia interpretativa, precum si o monografie privind contributiile platite, model de contract - intr-un cuvant tot ceea ce este necesar pentru a nu gresi in fata ITM-ului si a Fiscului. [Documentul are 20 de pagini]
3. Reevaluarea imobilizarilor corporale. Tratamentul contabil si cel fiscal (click pe titlu pentru detalii)
in continutul lucrarii, vom prezenta tratamentul contabil specific reevaluarilor, tinand cont de faptul ca amortizarea contabila poate fi eliminata din valoarea contabila bruta a activului sau poate fi recalculata prin aplicarea unui indice, precum si tratamentul ulterior aferent rezervei din reevaluare.
De asemenea, vom scoate in evidenta aspectele cele mai sensibile in ceea ce priveste tratamentul fiscal aferent rezervelor din reevaluare. Multi isi pun intrebarea: "Daca si in ce moment impozitez rezerva din reevaluare? La vanzarea activului reevaluat? Pe masura amortizarii activului? La sfarsitul duratei de viata a activului? La momentul utilizarii rezervei in diverse scopuri? Niciodata?"
4. Ghidul intreprinzatorului privat - notiuni utile privind infiintarea unui PFA (click pe titlu pentru detalii)
Document care urmareste principalele avantaje ale infiintarii unui PFA, formele de impozitare ale PFA-urilor, lista obligatiilor declarative, lista registrelor obligatorii ale unui PFA, precum si taxele pe care urmeaza sa le plateasca un PFA.
Magazinul AvocatNet.ro poate fi accesat la aceasta pagina.
Comentarii articol (1)