Casa de avocatura Clifford Chance Badea, biroul local al celei mai mari firme de profil din lume, este pozitionata in prima banda in rankingurile IFLR 1000 pentru Romania in 2012/2013, in ariile de Banking and Capital markets, precum si Project Finance.
"Firma domina rankingurile de mai multi ani, fiind cotata unanim de publicatiile internationale drept unul dintre liderii pietei in aceste arii de practica. Totodata, performantele casei de avocatura sunt recunoscute in acest an si in zona de M&A", se arata intr-un comunicat de presa emis de casa de avocatura.
Publicatia a cotat si individual avocatii firmei. Astfel, IFLR 1000 il mentioneaza pe
Daniel Badea, Managing Partner Clifford Chance Badea, intre liderii pietei in zonele de Project Finance, Baking, Capital Markets si M&A. Daniel Badea coordoneaza departamentele de Capital Markets si Banking in cadrul Clifford Chance Badea.
Nadia Badea, Partener, este listata de publicatie intre cei mai buni avocati de M&A din Romania, arie pe care o si coordoneaza in cadrul casei de avocatura.
Publicatia il mentioneaza, de asemenea, pe
Perry Zizzi, avocat cu o importanta experienta in zona de finantari in real-estate, pentru performantele in zona de Project Finance.
Radu Ropota, Senior Associate, este mentionat in zona de Capital Markets si Banking.
Rankingurile publicatiilor internationale se realizeaza pe baza interviurilor cu avocati de top si clienti ai marilor case de avocatura.
Printre proiectele in care a fost implicata casa de avocatura anul trecut si in acest an se numara asistarea Société Générale si Erste Bank in legatura cu lansarea Programului EMTN al Romaniei de 7 miliarde de euro si emisiunea inaugurala in valoare de 1,5 miliarde de euro, asistarea UniCredit Bank Austria in legatura o finantare suplimentara de 4 milioane euro (2012) la finantarea in valoare de 45,6 milioane euro (noiembrie 2010) acordata pentru dezvoltarea centrului comercial Electroputere Parc din Craiova - prima finantare institutionala de la inceputul crizei, consultanta legala acordata Credit Suisse in legatura cu acordarea unei finantari catre Romstrade pentru executarea de lucrari de constructie si reparatii drumuri, asistarea EDP Renovavéis in legatura cu finantarea de catre BERD si IFC a dezvoltarii parcurilor eoliene Pestera si Cernavoda, avand o capacitate instalata de
aproximativ 230MW - primul project finance in domeniul dezvoltarii parcurilor eoliene finalizat cu succes in Romania.
Totodata, firma a acordat consultanta bancilor Deutsche Bank, Citibank si HSBC cu privire la prima emisiune de obligatiuni romanesti catre investitori americani in valoare de 2,25 miliarde USD precum si bancilor BNP Paribas, Deutsche Bank, JP Morgan si UniCredit in legatura cu redeschiderea emisiunii de obligatiuni denominate in euro cu scadenta in 2018 in valoare de 750 milioane EUR.
Comentarii articol (0)