Cele mai mari salarii din Romania. In ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele, informeaza adevarul.ro.
O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.
Media generala a castigurilor salariale a crescut usor in iunie, ajungand la 1.818 lei net lunar, cu un maxim de 5.019 lei in extractia petrolului si gazelor si un minim de 1.032 in hoteluri si restaurante, arata datele centralizate de Institutul National de Statistica (INS).
Tarate in instante, bancile se grabesc sa mai taie din ratele clientilor, scrie romanialibera.ro.
Sub presiunea proceselor colective care au ca obiect clauzele abuzive, tot mai multe banci au decis sa lanseze campanii prin care anunta reduceri ale dobanzilor si chiar eliminare de comisioane.
In plus, bancile care au acordat imprumuturi in franci elvetieni se ofera sa faca conversia creditelor, insa nu la momentul semnarii contractului. Reamintim faptul ca, in urma cu cateva luni, intr-un dosar ce viza conversia unui credit in franci elevetieni, Tribunalul Bucuresti a decis inghetarea cursului de schimb la momentul semnarii contractului, decizia nefiind insa definitiva.
Vanzarile de autoturisme electrice si hibride s-au dublat in acest an, anunta capital.ro.
Numarul autovehiculelor electrice si hibride noi comercializate in Romania, in primele opt luni ale anului, a ajuns la 272 de unitati, in crestere cu 97,10% fata de aceeasi perioada din anul anterior, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).
Vanzarile de masini ecologice raportate in intervalul ianuarie - august 2015 reprezinta echivalentul a 0,4% din totalul autovehiculelor noi comercializate in aceeasi perioada. Totodata, la nivelul lunii august 2015, au fost inregistrate 26 de unitati (0,4% din totalul vanzarilor), in scadere cu 36% fata de luna iulie din acelasi an, cand s-au vandut 41 de masini electrice si hibride.
Noul autobuz 100% romanesc a murit inainte sa se nasca. "Nu l-a dorit nimeni. Era prea ieftin", titreaza economica.net.
Autobuzul Urban Crosstown produs la Roman Brasov va ramane pentru totdeauna la stadiul de proiect. Nicio municipalitate din Romania nu l-a dorit, achizitiile acestora, atunci cand s-au facut, fiind de la firme din strainatate.
Autobuzul Urban Crosstown produs la Uzinele Roman Brasov nu va mai merge niciodata pe drumurile din Romania. Proiectul a fost ingropat, pentru ca nicio autoritate locala din Romania si nicio institutie nu l-au dorit. Nici firmele din strainatate nu s-au aratat mai interesate.
Comentarii articol (0)