Preturile pachetelor turistice pe litoral nu vor creste in 2016. Peste 1.000 de camere, oferite in regim all-inclusive - ANAT, anunta economica.net.
Preturile pe litoral vor fi la nivelul acestui an si in 2016, chiar daca, punctual, vor exista unele scaderi sau cresteri, a declarat pentru Agerpres presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.
"2016 vine cu cel putin 1.000 de camere in sistem all-inclusive, vine cu servicii mai bune si mai diversificate pentru ca hotelierii sa isi poata pastra clientii. De fapt, ma astept ca in urmatorii ani sa asistam la o explozie de hoteluri all-inclusive in Romania. Optiunile turistilor se indreapta tot mai mult spre hoteluri superioare, isi imbunatatesc preferintele - cei care mergeau la doua stele, vor cumpara sejururi la trei stele, de exemplu", a precizat presedintele ANAT.
Cum sa ne pastram in siguranta economiile, titreaza jurnalul.ro.
Pentru omul simplu devine din ce in ce mai greu sa-si tina in siguranta economiile si sa nu piarda bani, dupa ce bancile au inceput sa dea dobanzi real negative la depozite. Nici analistii financiari nu prea stiu ce sa ne sfatuiasca avand in vedere perioada tulbure prin care trece omenirea.
Banii in acest moment se fac pe burse, dar in aceasta aventura se pot incumeta numai investitorii activi, experimentati, care se misca repede, vand si cumpara actiunile la momentul oportun.
Leul romanesc a implinit 180 de ani. Cum a evoluat moneda noastra nationala de la 60 de parale la 100 de bani, scrie adevarul.ro.
La data de 16 septembrie 1835, leul era instituit ca moneda oficiala a romanilor, de catre domnul tarii Romanesti, Alexandru Ghica. Leul, unitate teoretica de cont, era echivalentul a 60 de parale.
Tranzactiile, taxele si impozitele se plateau in moneda straina löwenthaler (talerul olandez), care avea gravat pe revers un leu ridicat in doua labe si caruia romanii ii spuneau "leu".
Comentarii articol (0)