Pentru dezbaterea de săptămâna asta, am plecat de la ideea că nu am fost niciodată mai echipați din punct de vedere tehnologic pentru a putea face față unei crize: „De câteva zile pare că ceva s-a schimbat radical. E o avalanșă de implicare. Companii mici și mari și-au dat seama că pot ajuta, oamenii s-au scuturat de frică și au realizat că, deși stăm în casă, avem acces la cele mai avansate instrumente de colaborare și lucru din istoria omenirii.” Tu ce părere ai? Spune-ne într-un comentariu. :)
Cursul săptămânii
Telemunca și COVID-19
Telemunca sau munca la domiciliu reprezintă alternative viabile în situații care presupun ca angajatul, fie că e în poziție de execuție ori de conducere, este nevoit să lucreze de acasă. Însă există o serie de particularități ale telemuncii care trebuie avute în vedere. Seminarul se adresează tuturor celor care prestează o activitate, salariați sau angajatori, și se află în imposibilitatea de a se mai deplasa la sediul / locul de muncă din cauza interdicțiilor legale.
Pachetul săptămânii
Cum să te descurci în MS Office și pe Internet
Pachetul îți pune la dispoziție cursurile necesare ca să te descurci în MS Office și care te învață diverse trucuri importante pe Internet, trucuri care te pot ajuta să salvezi timp și să fii mai productiv. Vei învăța cum să folosești programele MS Office pentru a te descurca cât mai ușor în MS Excel și pentru a face prezentări ușor de urmărit pentru toată lumea în MS Powrpoint și documente ordonate și organizate în MS Word.
Cartea săptămânii
Redresează nava!
Structura lider-lider este total diferită de structura lider-subordonat. Leadershipul nu este vreo calitate mistică pe care unii o au, iar alții nu. Ca oameni, toți au ce este necesar și cu toții trebuie să-și folosească abilitățile de leadership în fiecare aspect al vieții lor profesionale. Modelul lider-lider nu obține doar îmbunătățiri importante în ceea ce privește eficacitatea și moralul, dar face și organizația mai puternică.
Podcastul săptămânii
The paradox of choice
Psihologul Barry Schwartz vorbește despre o idee centrală a societăților occidentale: libertatea de a alege. Din punctul de vedere al lui Schwartz, puterea de a alege nu ne-a făcut mai liberi, ci ne-a paralizat, nu ne-a făcut mai fericiți, ci mai lipsiți de satisfacție.
Comentarii articol (0)