Pentru dezbaterea de săptămâna asta, am plecat de la ideea că deși respectul este o cerință în societatea noastră, tot el este și cel mai puțin oferit. Și, în același timp, oricât de înfricoșător ar părea, doar respectul ne va ajuta să ieșim mai repede din criza în care ne aflăm. De ce „înfricoșător”? Păi din cauză că nu prea știm nici să îl cerem corect, dar nici să îl oferim cum trebuie. E înfricoșător că ceva ce nu cunoaștem este și ceva ce ne poate ajuta să evoluăm mai repede. Tu ce părere ai? Spune-ne într-un comentariu. :)
Cursul săptămânii
Cum să te motivezi și să îți păstrezi echipa unită în perioade de criză
Cursul vorbește despre modul în care poți gestiona o echipă care lucrează de acasă, despre problemele de natură tehnică și organizatorică pe care companiile le întâmpină în aceste momente, despre obstacolele psihologice ce stau în calea coeziunii echipei și așa mai departe.
Podcastul săptămânii
Why bad emotions are good
Suntem martorii unei tiranii a pozitivității -- în care suntem îndemnați să „găsim echilibrul” și să „rămânem pozitivi” în mijlocul unei pandemii globale. Dar suntem construiți și ca să simțim emoții negative din când în când. Contrar culturii, acceptarea emoțiilor negative poate avea beneficii tangibile și puternice.
Lectura săptămânii
Cele cinci limbaje ale iubirii
Căsniciile nefericite se datorează adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseşte umorul.
Webinarul săptămânii
Implicaţiile COVID-19 asupra achiziţiilor publice la nivel naţional şi european
Analiza va avea avea în vedere ce se întîmplă cu procedurile de achiziție aflate în curs, cât și a celor în curs de executare. Totodată, va viza și achizițiile transfrontaliere, cât și remediile posibile, în contextul pandemiei.
Comentarii articol (0)