Am primit pe adresa societati o instiintare de plata pentru taxa radio tv in valoare de 360 lei pentru 3 ani desi platim pe factura de energie electrica o taxa radio tv de 25 lei lunar.Stiti cumva daca mai trebui achitati cei 360 lei in cazul asta???
Stiu socitati care au primit aceasi tip de instiintare cu aceasi valoare deci nu este o restanta de a noastra.Stie cineva de cazul asta?????
Multumesc.
Buna! Numele meu este Mihaela sunt insarcinata in luna 8 trebuie sa nasc in jur de data de 20 sept.Am inceput sa imi iau concediul prenatal ( cu regret astazi:() ,am terminat facultatea anul asta si urma sa trec de pe post de referent pe post de consilier dar din cauza sarcini nu am mai putut sa stau la servici incepand de azi am intrat in concediu prenatal si tot astazi am aflat ca in institutia in care lucrez se organizeaza concurs ptr trecere pe post de consilier pe data de 3 septembrie. Intrebarea este pot intrerupe concediul prenatal cateva zile sa ma pot duce la servici sa sustin examenul?????STIE CINEVA????HELP