avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa radio tv obligatorie???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa radio tv obligatorie???

Am primit pe adresa societati o instiintare de plata pentru taxa radio tv in valoare de 360 lei pentru 3 ani desi platim pe factura de energie electrica o taxa radio tv de 25 lei lunar.Stiti cumva daca mai trebui achitati cei 360 lei in cazul asta???
Stiu socitati care au primit aceasi tip de instiintare cu aceasi valoare deci nu este o restanta de a noastra.Stie cineva de cazul asta?????
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 16:08, 17 August 2009
Trimiteti o adresa catre cei care v-au notificat, adresa la care anexati copiile facturilor cu care faceti dovada ca a-ti platit aceste taxe odata cu energia electrica.
Daca dati curs notificarii, ar insemna sa platiti de doua ori.
Daca ati platit contributiile respective prin factura de electricitate, trebuie sa mergeti cu instintarea de plata pe care ati primit-o la furnizorul de energie electrica (cei care au emis factura) si sa prezentati problema.

Daca societatea respectiva este o microintreprindere si NU detine receptoare puteti sa obtineti chiar o scutire, potrivit unei decizii ICCJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio pentru microintreprinderi geo59 geo59 Am primit o instiintare de plata prin care sunt anuntat ca am de platit 1620 lei taxa radio pentru anii2008-2012, pentru care nu am primit nici o factura. ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv mea culpa mea culpa buna seara,am si eu o intrebare.Am primit prin primavara(cind de fapt cred ca au primit mai toate firmele) o hirtie de la radio Timisoara prin care mi se ... (vezi toată discuția)