avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa radio pentru microintreprinderi
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa radio pentru microintreprinderi

Am primit o instiintare de plata prin care sunt anuntat ca am de platit 1620 lei taxa radio pentru anii2008-2012, pentru care nu am primit nici o factura. Societatea pentru care s-a facut instiintarea este o microintreprindere cu 3 angajati din familie care are sediul la mine acasa si pentru care eu ca persoana fizica platesc taxa radio tv la distribuitorul de energie electrica. Este corect sa mi se ceara sa achit de doua ori aceasi taxa? Mentionez ca pe firma nu detin aparate de radio tv.
Cel mai recent răspuns: geo59 , utilizator 13:19, 8 Mai 2012
cei de la avocatnet au publicat un articol legat de subiectul d-voastra;s-a emis o decizie judecatoreasca,prin care taxa asta radio nu ar trebui platita,creandu-se un precedent in acest sens.
www.google.com/url?q=http://...
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
ContSters199263, utilizator
Am citit raspunsul Inaltei Curti de Casatie si justitie dar in 2009 au dat o hotarire de guvern 1012/2009 in care spun ca nu se plateste taxa radio decit daca societatea nu este functionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv obligatorie??? mihaela turcas mihaela turcas Am primit pe adresa societati o instiintare de plata pentru taxa radio tv in valoare de 360 lei pentru 3 ani desi platim pe factura de energie electrica o ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)