Buna! Numele meu este Mihaela sunt insarcinata in luna 8 trebuie sa nasc in jur de data de 20 sept.Am inceput sa imi iau concediul prenatal ( cu regret astazi:() ,am terminat facultatea anul asta si urma sa trec de pe post de referent pe post de consilier dar din cauza sarcini nu am mai putut sa stau la servici incepand de azi am intrat in concediu prenatal si tot astazi am aflat ca in institutia in care lucrez se organizeaza concurs ptr trecere pe post de consilier pe data de 3 septembrie. Intrebarea este pot intrerupe concediul prenatal cateva zile sa ma pot duce la servici sa sustin examenul?????STIE CINEVA????HELP
Da puteti intrerupe, insa cantariti asupra consecintelor medicale(copilul si d-voastra.).
Ocazii de promovare vor mai fi cu siguranta, asa ca nu vad de ce v-ti pune in pericol d-voastra si copilul.
Referent
Marinel_19
Buna ziua,as dori sa aflu si eu daca se poate trece de la funcția de referent (studii medii) la consilier (studii superiore) ca funcționar public,precizez ca ... (vezi toată discuția)