sunt functionar public din 2004 , incadrat ca debutant, eu am venit dintr-o soc com unde am lucrat in functia de contabil, sef birou 17 ani, acum lucrez ca referent la asistenta sociala si execut toate lucrarile de la anchete sociale, aj soc , alocatii de toate felurile, de la primirea cererolor pana la ridicarea sumelor din banca, declaratii sanatate , trimitere situatii la AJPS si finante. As vrea sa stiu nu se poate echivala functia , sa trec la un grad superior, acum fiind asistent tr 3 salarizare
Nu inteleg ce doriti sa echivalati.... Eventual, puteti participa la ceva examen de promovare in clasa, sau grad profesional, daca indepliniti conditiile si se organizeaza, sau, la un concurs de recrutare. :)
Nu exista in legea nr.188/1999 cuvantul " echivalare". Ati fost numita in functia publica, in urma unui concurs de recrutare, la care ati participat, stiind care e acel post. In rest, cititi va rog, ce am postat mai sus, daca doriti sa ajungeti referent in gradul profesional principal. :)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor juristi!!
PAULANEDE
Buna ziua, va rog sa ma ajutati.
Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)