bine, si totusi am primit citatie pt. 3 septembrie ,in calitate de reclamant la camera complet investiri.
ce inseamna asta ?
eu nu am avut avocat in timpul procesului, eu am specificat ca judecata sa se faca in lipsa. poate sa se investeasca chiar daca nu-mi dau consimtamantul?
buna ziua ,
as vrea ca cineva sa ma ajute cu o informatie
am avut un proces pt. recuperarea unei datorii de la o societate in baza facturilor , cand tribunalul mi-a dat castig de cauza mi-au virat banii.
acum as vrea sa depun la tribunal o cere ca sa nu se investeasca hotararea judecatoreasca pe care am primit-o deoarece am primit banii.
exista vre-un model de cerere in acest caz?
poate cineva sa ma ajute?
multumesc.
buna ziua,
am avut un proces cu o societate pt. recuperarea unei sume neincasate in urma lucrarilor efectuate in baza facturilor, cand am primit hotararea judecatoreasca ce imi este favorabila mi-au virat soldul restant fara cheltuielile de judecata , si m-au contactat sa depun la tribunal o cerere de retragere a plangerii,
bineinteles ca nu am facut acest lucru cerandu-le penalitati de intarziere (deoarece mi-au dat banii dupa 8 luni) si cheltuieli de judecata.
pe 3 septembrie se investeste hotararea la tribunal as putea cere penalitati de intarziere daca in timpul procesului nu am specificat acest lucru?
multumesc.