cred ca m-am exprimat eu gresit.sotia a primit garsoniera de la fratele ei ca donatie.sotia mea a facut un imprumut de la cineva,imprumut pe care l-a girat cu garsoniera(act notarial).intrebarea mea este daca donatorul poate sa isi i-a inapoi garsoniera desi ea este girata pt un imprumut?si daca se poate, persoana de la care s-a imprumutat sotia mea cum isi va recupera banii?
Sotia mea aprimit o garsoniera sub forma de donatie de la fratele ei.ulterior a luat o suma de bani imprumut,suma pe care a girat-o cu garsoniera(act notarial).e posibil daca parintii ei trecuti ca urmatori mostenitori in actul de donatie sa o dea in judecata ca sa anuleze donatia?daca da ce se intampla cu banii pe care ii datoreaza?
as mai avea o intrebare?a plecat de acasa cu tot cu bebe.trebuie sa ma duc la politie sa declar parasire de domiciliu sau e suficient ca am un martor care a vazut-o cand a plecat?asta ma poate ajuta in procesul pt custodie?
nu e lipsa de responsabilitate crede-ma,oricum piciu bea doar lapte praf de la 2 saptamani deci nu ar fi problema asta dar este o mama care nu si-a dorit copilul ...crede-ma detalii sunt mai grave decat par..de aceea ma lupt sa il iau la mine
buna.as avea si eu o intrebare ?sunt in divort ,bebele meu are 5 luni.pot sa obtin custodia lui?sotia are rate de 5 mil.in caz de divort ce se intampla cu apartamentul nostru?se imparte sau se da celui care obtine custodia?nu tin la apartament dar daca s-ar imparti as avea sanse sa stea piciul cu mine?