avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Cutzi

Activitate Cutzi

Ei au operat deja aceste modificari, mi-au aratat pe fluturasul de salar pe luna martie.
Si daca eu nu vreau sa semnez aceste documente, cand voi fi chemata sa semnez statul de plata pentru luna martie, ma compromit daca il semnez?
Au trecut peste 20 zile, actele fiind cu 01.03.2015 si eu am fost chemata sa le semnez dupa 01.04.2015.
Buna ziua,

La firma la care lucrez am fost chemata zilele acestea pentru a semna un act de confidentialitate, la care era atasat un act aditional de diminuare a salariului de incadrare, cu o suma considerabila pot spune. Cerand lamuriri, mi s-a explicat ca se diminueaza salariul dar suma respectiva se va trece la bonusuri cu caracter permanent dar dezamagirea cea mai mare este faptul ca ei au operat toate aceste modificari cu data de 1 martie (si contractul de confidentialitate si actul aditional toate aveau data de 1 martie) fara ca eu sa fi semnat vreunul din aceste acte.
Am refuzat sa semnez deoarece vreau sa ma interesez prima data la banca cu care sunt deja in discutii pentru un credit de prima casa, daca toate aceste imi scad sansele de a obtine creditul dorit.
Intrebarea mea este, asupra acestei modificari, se poate reveni fara a fi nevoita sa ii actionez in instanta?

Multumesc.
Buna ziua!

am si eu o nelamurire apropo de restrangerea activitatii unei firme... este vorba de TRIDENT TRANS TEX Sibiu. Si-a inchis punctul de lucru din Alba Iulia si cativa angajati au fost dati in somaj cativa fortati prin lichidare la zi. Eu am fost data in somaj dar as vrea sa imi recuperez si banii pe luna iulie, macar cei din acte pt ca la noi remuneratia era compusa din bonurile de masa, salariul de pe cartea de munca si ceea ce ei numeau "asigurare" care nu era trecuta in cartea de munca doar in evidentele lor. Asigurarea nu am luat-o nici pe iuni nici pe iulie, dar desi mi-am luat gandul de la ea as vrea macar sa receuperez celelalte venituri si eventual plata pe concediul de odihna (10 zile din 2008 si cel cuvenit pe 2009).

Am gasit pe net urmatoarea indrumare "Dar dincolo de ipoteza ANTITEPARI.ro, pentru creditori există o singură certitudine: trebuie să se înscrie la masa credală până la data de 10 septembrie 2009. Valabil şi pentru salariaţii care nu şi-au primit drepturile cuvenite." Avand in vedere problemele firmei, faptul ca si-a cerut singura insolventa, aceasta ramane singura solutie, sa ne inscriem la masa credala??

Multumesc