avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate olga.awwad@yahoo.com

Activitate olga.awwad@yahoo.com

Si eu sunt mama si am vazut un caz in care un copil a fost batut rau de alt copil care nu recunostea...
Parintii au facut o plangere scrisa la politie in care cereau o suma foarte mare despagubire...nu a obtinut, pentru ca batausul...politia a aflat cine era, nu avea bani! Deci i s-a intocmit dosar ca e vinovat dar nu au avut ce bani sa ii ia
Am inteles ca asa e legea, la vatamare fara spitalizare , pedeapsa maxima e doar amenda...:(( imi pare rau!;)
Răspuns la discuția divort
Ahaaaa! :O
Astept sa vad ce zic avocatii, sunt curioasa...
Succes!:D
Răspuns la discuția divort
V-ati razgandit in legatura cu divortul? de comun acord cu sotia? ; sau in legatura cu partajul...?
Răspuns la discuția Partaj cu copii majori
PS imoticonul cu limba scoasa e pentru domnul sot al meu, nu e pentru dvs.
Multumesc!!!:D
Da...cred ca se evalueaza tot, se aduna, apoi se imparte( si daca nu iese bine se extrage radical ;) ). Adica daca eu vreau sa stiu cati bani trebuie sa am ca sa platesc partea mea trebuie sa deschid partajul .
Daca el vrea sa obtina apartamentul si vrea sa vada cati bani trebuie sa-mi dea mie ...sa deschida el partajul:P...:D, Nu?
Multumesc mult,

asa presupuneam si eu, copiii majori nu au nici un drept...conform legii.
Si in legatura cu sulta...deci...cine nu are bani ramane sa plece din casa ...?:O#-o...cred ca eu voi fi aceea...X-(
Se face o evaluare a apartamentului? Se imparte exact la 2?, nu conteaza deloc faptul ca si baiatul si fata vor sa locuiasca la mine? :O :D
Buna ziua tuturor! Ma gandesc sa divortez :">...ce ma retine e locuinta. Avem apartament proprietate cu 4 camere in Bucuresti, in care locuim noi, sotii si doi copii majori: 24 si 19 ani. Din cauza ca fiica noastra locuieste momentan cu prietenul ei si din cauza altor certuri si discutii, sotul a repudiat-o si spune ca nu conteaza ca are pe buletin adresa noastra si ca nu mai are nici un drept.
Intrebarea mea este: as putea sa castig apartamentul la partaj daca ambii copii si eu, locuim in el; ce sanse am, in ce conditii?
Mentionez ca sotul lucreaza se 5 ani in Timisoara, sta acolo intr-un apartament luxos, cu chirie,e scos de la mine de la intretinere de 5 ani, nu are nici un plan de reunire a familiei cu mine:((, are o masina de lux inregistrata pe firma lui X-(, eu am un Daewoo pe numele meu si...cam atat. Alte intrebari ? :D
Multumesc anticipat pentru sfaturi :D