avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate kayla

Activitate kayla

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Imi cer scuze ca aceasta discutie, desi nu eu am inceput-o, a degenerat si s-a abatut de la subiectul topicului,
Este vina mea ca nu m-am putut abtine sa nu comentez.
Am aflat multe opinii profesioniste de pe acest forum si am cel mai mare respect pentru oamenii care intra si propun subiecte sau impartasesc si altora din experienta lor.
@ContSters75880
Dupa recomandarea dv. de a-mi alege o alta profesie sa concluzionez ca, daca nu fac greseli gramaticale, nu am ce cauta intr-o profesie juridica?!
Daca eu, ca strain , am invatat in cativa ani limba romana cu tot cu regulile gramaticale, din respect pentru poporul care m-a adoptat, cu atat mai mult dv. ca roman ar trebui sa o faceti, desi gramatica "nu poate fi un motiv de casare a unei hotarari."
Multumim ca v-ati consolat cu ideea asta.
PS. Nu as fi intervenit deloc in aceasta discutie daca dv. nu ati fi corectat user-ul anterior cu aerul atotstiutorului , iar daca tot v-ati avantat in aceasta polemica, acum aveti demnitatea sa inghititi galusca si gata.
Eu ma refeream strict la gramatica limbii romane, cerinta fundamentala pentru cineva care se pregateste sa devina magistrat.Nu pun in discutie alte aspecte.
Este jenant sa vezi pe un site cu un anumit standard, persoane cu studii superioare juridice care fac greseli gramaticale cumplite pentru cineva cu pregatirea lor.
Si , din pacate, sunt si aici destul de multe persoane ( avocati, consilieri juridici,aspiranti la magistratura,etc.) care in primul rand ar trebui sa stapaneasca limba romana.
Cum vi se pare, stimata doamna, o actiune depusa de un avocat, actiune care v-a fost comunicata si dv. si care este plina de greseli gramaticale?? Nu va zgarie pe ochi?!
"si sa corectati un alt utilizator"
PS. Pentru ca v-ati simtit obligat sa divagati de la topic si sa un alt utilizator, va informez ca in cazul respectiv, corect este "fi" cu un singur "i"- .
Dar sunt sigura ca stiti avand in vedere ca va pregatiti pentru admiterea la INM si nu-mi imaginez un magistrat facand greseli gramaticale stupide.
Spor la invatat si multa bafta la examen!
Nu aveti nevoie de originalele awb-urilor.Daca aveti contract cu firmele respective este si mai simplu, daca ati livrat marfa in baza comenzii, iar facturile nu v-au fost refuzate la plata sau stornate, puteti promova somatia de plata fara nici o problema si doar pe baza documentelor pe care le aveti.
Procedura somatiei de plata nu presupune parcurgerea unei etape prealabile de notificare a debitorului sau de incercare de reconciliere.
Prin urmare, introducerea unei asemenea actiuni nu necesita dovezile notificarii debitorului, respectiv awb-urile de care vorbiti dv.
Atata timp cat creantele dv sunt constatate prin contracte sau facturi stampilate si semnate, nu ar trebui sa fie o problema recuperarea sumelor aferente prin procedura somatiei de plata.
Va doresc mult succes.