Am discutat cu ei si mi-au spus ca se stipula asta in contractul pe care l-am primit de la banca, pe care din pacate nu-l mai am...
Exista pisibilitatea sa primesc o copie a contractului in cazul in care il solicit de la banca?
Ce mi se pare suspect este ca mi-au spus ca au stopat penalitatile undeva in 2016 si acum la jumatatea anului 2017 si-au amintit iar de mine.
Daca este corect calculul efectuat de catre ei privind imprumutul pe care l-am facut, voi platii, asta vreau sa aflu daca platesc corect sau platesc niste sume scoase "din burta".
Multumesc.
Buna ziua, acum ceva ani am facut o descoperire de doua salarii, asta insemnand o suma in jur de 4000 ron, ieri am primit de la top factoring o somatie cum ca trebuie sa platesc o suma in valoare de 8500 de ron, mai mult decat dublu...
Cu cine as putea sa vorbesc in legatura cu aceste majorari exorbitante?
Multumesc!
Buna seara, angajatorul nu mi-a platit salariul de 2 luni ca umare mi-am dar demisia si l-am rugat sa-mi plateasca restantele. Am transmis demisia pe mail deoarece acesta nu se prezenta la birou. Nu am primit nici banii si nici raspuns, vreau sa-l dau in judecata. Am rugamintea sa ma indrumati, sunt sigura ca nici contractul colectiv de munca nu este inregistrat la ITM. Colegii care au pecat din aceeasi cauza i-au spus ca isi vor banii si au primit raspunsul: "Nu aveti ce sa-mi faceti!" Chiar daca nu-mi recuperez banii, vreau sa-l da in judecata pentru bataia de joc prin care am trecut eu si colegii mei, sa nu mai poata anjaga si alte persoane de care sa profite.
Multumesc!