avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters100517

Activitate ContSters100517

Răspuns la discuția Recuperatori credite
Si ce as putea sa fac, ma puteti indruma?
Daca imi amintesc bine, am facut descoperirea undeva prin 2010...
De atunci am schimbat locul de munca...
Am discutat cu ei si mi-au spus ca se stipula asta in contractul pe care l-am primit de la banca, pe care din pacate nu-l mai am...
Exista pisibilitatea sa primesc o copie a contractului in cazul in care il solicit de la banca?
Ce mi se pare suspect este ca mi-au spus ca au stopat penalitatile undeva in 2016 si acum la jumatatea anului 2017 si-au amintit iar de mine.
Daca este corect calculul efectuat de catre ei privind imprumutul pe care l-am facut, voi platii, asta vreau sa aflu daca platesc corect sau platesc niste sume scoase "din burta".
Multumesc.
Buna ziua, acum ceva ani am facut o descoperire de doua salarii, asta insemnand o suma in jur de 4000 ron, ieri am primit de la top factoring o somatie cum ca trebuie sa platesc o suma in valoare de 8500 de ron, mai mult decat dublu...
Cu cine as putea sa vorbesc in legatura cu aceste majorari exorbitante?
Multumesc!
Buna seara, angajatorul nu mi-a platit salariul de 2 luni ca umare mi-am dar demisia si l-am rugat sa-mi plateasca restantele. Am transmis demisia pe mail deoarece acesta nu se prezenta la birou. Nu am primit nici banii si nici raspuns, vreau sa-l dau in judecata. Am rugamintea sa ma indrumati, sunt sigura ca nici contractul colectiv de munca nu este inregistrat la ITM. Colegii care au pecat din aceeasi cauza i-au spus ca isi vor banii si au primit raspunsul: "Nu aveti ce sa-mi faceti!" Chiar daca nu-mi recuperez banii, vreau sa-l da in judecata pentru bataia de joc prin care am trecut eu si colegii mei, sa nu mai poata anjaga si alte persoane de care sa profite.
Multumesc!