MA numesc Alexandru Rodica si sunt angajata de 3 ani la TNUVA ca inginer , acum ca TNUVA se inchide nu inteleg ce se va intampla cu mine ca viitoare mamica ce asteapta dupa ce naste sa primeasca bani lunar ! Exista o lege care ma apara in fata angajatorilor ! Am anumite drepturi? Va rog din suflet sa ma consiliati ! Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta !!!! Si va multumim ca existati !!! Sarbatori fericite !!!
O persoana pensionata medical , 52 ani poate fi asociat cu 90% in firma pe numele lui cu inca un asociat , acest fapt reprezinta o problema pentru o persoana ce primeste pensie ? ii poate fi oprita pensia?
BUNA ZIUA ! MAMA MEA ARE 52 ANI , ARE 25 ANI LUCRATI IN CARTEA DE MUNCA , ACUM ARE PROBLEME CU SANATATEA , E IN SPITAL , ARE PROBLEME PSIHIATRICE SI PATRONUL UNDE LUCREAZA CA MENEJERA NU A PLATIT CONTRIBUTIILE LA STAT , SE POATE PENSIONA MEDICAL IN CONDITIILE DATE IN CAZUL CA CEI DE LA COMISIA DE EXPERTIZA O RECOMANDA MEDICAL PT PENSIONARE PE CAZ DE BOALA? VA ROG DIN SUFLET SA-MI DATI UN RASPUNS URGENT ! VA MULTUMESC ANTICIPAT . PATRONUL A DEPUS LUNAR DECLARATIILE DAR NU A PLATIT !!