avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate unprofan

Activitate unprofan

Buna ziua,
Am nevoie urgent de ajutor in ceea ce priveste declaratia veniturilor mele pe 2010.
Sunt angajat in sistemul bugetar (invatamant) si fisa fiscala cu veniturile mele pe 2010 a fost depusa de scoala in termenul legal (28 februarie).
In lunile august-decembrie 2010 am prestat activitate prin conventie civila cu MECTS (ministerul nostru) in cadrul unui proiect POSDRU, pentru care am primit bani. Ieri am primit o adeverinta in care sunt trecute venitul brut si net (diferenta este de aproximativ 30%) cu recomandarea ca urgent sa o depun la administratia financiara. Angajatorul a platit impozitele pentru venitul meu.
Intrebare: ce fisa trebuie sa completez? Ce se intampla daca am depasit termenul cu o zi?
Cu stima:sorry:
Răspuns la discuția ipoteca legala asupra unui imobil
Va multumesc pentru aceste precizari.
Voi fi in curand (sper) beneficiarul unui credit imobiliar obtinut prin "Prima casa". Stiu ca la notariat voi plati actul de vanzare-cumparare. Nu am inteles daca ipoteca legala se face tot la notariat sau Fondul de Garantare o inscrie direct in cartea funciara a imobilului. Ma intereseaza sa stiu si care sunt costurile pentru o astfel de ipoteca legala.
Cu respect.