avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie venituri an 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie venituri an 2010

Buna ziua,
Am nevoie urgent de ajutor in ceea ce priveste declaratia veniturilor mele pe 2010.
Sunt angajat in sistemul bugetar (invatamant) si fisa fiscala cu veniturile mele pe 2010 a fost depusa de scoala in termenul legal (28 februarie).
In lunile august-decembrie 2010 am prestat activitate prin conventie civila cu MECTS (ministerul nostru) in cadrul unui proiect POSDRU, pentru care am primit bani. Ieri am primit o adeverinta in care sunt trecute venitul brut si net (diferenta este de aproximativ 30%) cu recomandarea ca urgent sa o depun la administratia financiara. Angajatorul a platit impozitele pentru venitul meu.
Intrebare: ce fisa trebuie sa completez? Ce se intampla daca am depasit termenul cu o zi?
Cu stima:sorry:

Alte discuții în legătură

Calcul venituri in perioada concediului pentru cresterea copilului CristinaChelariu CristinaChelariu In afara de slujba nr. 1, sunt si traducator autorizat. In perioada sarcinii (care urmeaza a fi parte din ultimele 12 luni de munca inainte de nastere) am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cris0811 cris0811 Buna ziua! am si eu o problema. pe 1 august mi s-a terminat concediul de maternitate si m-am apucat sa-mi fac dosarul pentru indemnizatia de crestere copil. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 pfa2009 pfa2009 Buna ziua, am si o intrebare legata de completarea formularului 220, sunt angajata cu contract de munca, si in acelasi timp din cand in cand colaborez cu o ... (vezi toată discuția)