avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratia 220
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratia 220

Buna ziua,

am si o intrebare legata de completarea formularului 220, sunt angajata cu contract de munca, si in acelasi timp din cand in cand colaborez cu o firma privata in baza unei conventii civile pentru predare cursuri, ei imi platesc 16%, si in 2010 am inteles ca imi elibereaza o adeverinta pe care trebuie sa o depun la administratie, as dori sa stiu cum o completez,
1. bifez venituri din profesii libere sau venituri din profesii comerciale?
2. trec si brutul si netul si anexez adeverinta pe care o primesc?
3. trebuie sa imi anexez si fisa fiscala de salariu si sa o trec in formular, cum?

multumesc.
daca sunt venituri salariale nu prebuie sa declarati nimik, daca retine doar impozitul atunci:

1) venituri comerciale
2) brut
3) anexati fisa intocmita de unitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere gtxandrei gtxandrei Buna ziua. In cazul unei demisii sau concedieri, ce acte trebuiesc primite de la angajator? Multumesc (vezi toată discuția)
Impozit pe venit si fond sanatate ciobanu mariana ciobanu mariana Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare artistica in care la un venit brut se aplica numai un impozit de 10% iar persoana respectiva nu are contract ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)