avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate law_and_order

Activitate law_and_order

Răspuns la discuția Autorizare instanta de tutela
da exista, iar in procedura succesorala minorii au fost reprezentati de un curator special insa reiterez intrebarea... in baza carui temei reprezentantul legal are nevoie de curator/autorizare instanta de tutela pentru a retrage suma de bani din banca - bun succesoral al minorilor
Buna ziua, va adresez o intrebare in legatura cu urmatoarea problema: tatal a decedat iar in urma succesiunii au ramas mama si doi copii minori. Masa succesorala este compusa din sume de bani depuse la banca insa banca refuza eliberarea sumelor de bani pentru motivul ca ar fi nevoie de un curator sau autorizarea instantei de tutela. Intrebarea ar fi in baza carui temei de drept ( art din cod) este necesara autorizarea instantei de tutela pentru retragerea sumelor de bani ale minorilor in condiitle in care mama este reprezentant legal, nu este vorba de tutore sau altceva...
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
da...asa e...ai foarte mare dreptate...multumesc mult!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Salut! poate sa-mi spuna si mie cineva de ce la grila 85 G4...cea cu minorul intre 14-16 ani nu este corecta si varianta c? ( este asistat in mod obligatoriu la prezentarea mat de up de un consilier de probatiune?
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
cum vi s-au parut grilele? eu am picat
Răspuns la discuția tainuirea
Tratatul este al domnului profesor Dobrinoiu, nu cred ca se incadreaza in categoria "oarece tratate". am citit cu atentie si nu am inteles, daca intelegeam nu mai intrebam aici.
Discuție tainuirea
Buna ziua! tainuirea este o infractiune complexa?..avand in vedere ca are un obiect juridic complex - lovind in patrimoniu in principal si in justitie in secundar.
daca da, atunci care este elementul care apartine altei infractiuni absorbit in tainuire?
( prin definitie infractiunea complexa presupune un element sau o circumstanta care prin ea insasi constituie infractiune)
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
@Bobian
ai dreptate! multumesc mult pentru incurajare!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
si eu am luat peste 7 la ambele dar se pare ca nu e suficient...dar parca nici altceva n-as vrea sa fac..
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
De unde ai gasit puterea sa iei cartile interminabile de la capat?