avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate melolontha

Activitate melolontha

Discuție masura 112
buna seara . Pentru masura 112 cam la cat timp dupa depunerea dosarului vine primul control pe teren. va multumesc.
da am primit citatie si nu m-am prezentat
buna ziua. in urma cu un an de zile in luna noiembrie am depus o contestatie de sanctionare la tribunal iar pe 18 nov 2009 a fost primul termen la cere nu m-am prezentat si procesul a fost suspendat probabil un an ,pentru ca acum am primit citatie de la tribunal prin care sunt chemat in instanta iar prin neprezentare judecata se va face in lipsa, mai scrie ,, veti pune concluzii pe exceptia de perimare ,,.Va rog sa-mi spunetice inseamna sta si ce trbuie sa fac pentru ca eu intre timp m-am inteles cu cei de la firma sa renunt la proces si cum pot face sa se anuleze actiunea. Va multumesc.
Răspuns la discuția retrogradare din functie
este vorba de actul aditional de retrogradare din functie si modificare de salariu care mai este valabil pana pe data de 20.09.2009 pe care refuz sa -l semnez. Ulterior mi s-a spus ca desfiinteaza postul fara sa angajeze pe altcineva si ca ma da in somaj . Este posibil?
Am hotarat sa depun contestatie. Astazi am fost chemat de catre angajator si mi-a propus sa semnez de comun acord altfel desfiinteaza postul fara sa angajeze pe cineva si ma da in somaj este posibil?
pot cere daune morale etc.sa scot ceva bani de la ei?
Pai unul din consultanti a spus sa nu semnez nimic
cum pot dovedi ca decizia am primito dupa cele 30 de zile de la emitere
Cam ce sanse am de a castiga procesul
la tribunal pentru deschiderea procesului imi trebuie copia deciziei sau a actului aditional? Sau cum motivez abuzul . Sunt pentru prima data la tribunal si nu stiu