buna ziua. in urma cu un an de zile in luna noiembrie am depus o contestatie de sanctionare la tribunal iar pe 18 nov 2009 a fost primul termen la cere nu m-am prezentat si procesul a fost suspendat probabil un an ,pentru ca acum am primit citatie de la tribunal prin care sunt chemat in instanta iar prin neprezentare judecata se va face in lipsa, mai scrie ,, veti pune concluzii pe exceptia de perimare ,,.Va rog sa-mi spunetice inseamna sta si ce trbuie sa fac pentru ca eu intre timp m-am inteles cu cei de la firma sa renunt la proces si cum pot face sa se anuleze actiunea. Va multumesc.
Nu trimiteti nici un raspuns tribunalului.Actiunea este perimata,oricum .Sau daca cei de la firma vor sa fie mai siguri ,depuneti la dosarul cauzei retragerea plangerii.
pentru termenul din 18.11 ati primit citatie?
daca nu puteti cerere respingerea exceptiei si repunerea pe rol, cand, veti putea comunica instantei intelegerea cu firma.
Divort
ContSters227311
buna ziua am si eu o intrebare akum un an am intentat divort sotului meu dupa o perioada am suspendat dosarul am facut o cerere la tribunal si mi sa dat actul ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca
sirbudenisse
Buna ziua
am actionat in instanta societatea la care lucram in anul 2011.Niciuna dintre parti nu s-a prezentat.In temeiul art.242 alin.1 pct.2 C.pr.civ. s-a ... (vezi toată discuția)