avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua am si eu o intrebare akum un an am intentat divort sotului meu dupa o perioada am suspendat dosarul am facut o cerere la tribunal si mi sa dat actul de casatorie astazi insa am primit o citatie ca pe data de 8 noiembrie sa ma prezint la tribunal la proces si chiar nu inteleg cum e posibil dupa suspendarea dosarului a trecut aproape 1 an sa-mi vina citatie
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:10, 26 Octombrie 2011
Ce este mentionat pe citatie?
Perimare- divort sau doar divort?
Reveniti!
doar divort
Singura explicatie ar fi ca sotul dvs a solicitat repunerea cauzei pe rol sau instanta din oficiu, insa prima varianta imi pare mai plauzibila.
Cel mai simplu este sa verificati la dosar cauza repunerii.
Consultati dosarul in arhiva instantei si va lamuriti.
Dosarul este luat din arhiva cu 5 zile inainte de termenul de judecata.
Revinca urmare a completarii dvs.aici www.avocatnet.ro/content/for...
Citatia este primita ca urmare a lasarii cauzei in nelucrare mai mult de un an, iar la termenul din 08.11., instanta va constata cauza perimata ( ca si cum nici n-ar fi existat..in limbaj mai neacademic)
Nu este necesar sa va mai prezentati.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
MA SCUZATI DAR M-AM UITAT IN CITATIE SI SCRIE DIVORT CU MINORI-PERIMARE
Da, am inteles..aveti raspunsul mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie perinare cauza nicolae242 nicolae242 Buna seara, am si eu urmatoarea problema.:am un proces pe rol pentru o uzucapiune, procesul a fost suspendat acum un an si mi s-a cerut sa aduc un act pentru ... (vezi toată discuția)
Perimarea judecatii ileanasimona ileanasimona Buna ziua.As vrea sa stiu daca am facut o cerere de repunere pe rol a unei cauze civile suspendate in baza art 242,al 1 pct 1 C p civ in data de ... (vezi toată discuția)
Am gasit (continuare contestatie paternitate) eder eder Cautand ceva prin casa, am gasit o incheiere de sedinta a sectiei civile a Tribunalului Bucuresti din anul 2002. Pe vremea aceea lucram si eram mai mult pe la ... (vezi toată discuția)