avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate OAdrian

Activitate OAdrian

Buna ziua,

In vederea demararii unui proiect PNDR2014-2020 voi infiinta in curand un II.
Intrebarea mea este, daca am domiciliul stabil in localitatea Mangalia, viza de flotant ( valabila 6 luni ) in loc Urziceni, pot infiinta II in localitatea Manasia ( aflata in proxima vecinatate a loc Urziceni )?
Mentionez ca activitatea agricola se va desfasura integral pe raza loc Manasia!
buna ziua! am 2 probleme:
1. am cumparat un apartament in luna mai anul 2008, pt ca am fost baiat bun l-am lasat pe fostul proprietar sa stea in apartamanet in lunile iunie si iulie. pe data de 1 august 2008 am primit cheile de la acesta si m-am prezentat la presedintele de asociatie. problema este ca "ex"-ul nu a platit intretinerea pe lunile mai, iunie si iulie, luni in care apartamentul era pe numele meu insa nu am locuit acolo. il pot constrange cumva pe fostul proprietar sa plateasca datoria?
2. acelasi apartament (et 4 din 4) ... blocul are acoperis (construit de fostul proprietar) insa pe partea apartamentului meu nu sunt montate jgheaburi de captare a apelor pluviale. intrebare, este datoria mea sa montez aceste jgheaburi sau se instaleaza prin asociatie? vecinul de la parter, pe buna dreptate, face presiuni pt montarea acestora avand probleme cu igrasia datorita apei care ramane pe trotuar.
multumesc anticipat pt sugestii si ajutor!