avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare II / PNDR2014-2020
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare II / PNDR2014-2020

Buna ziua,

In vederea demararii unui proiect PNDR2014-2020 voi infiinta in curand un II.
Intrebarea mea este, daca am domiciliul stabil in localitatea Mangalia, viza de flotant ( valabila 6 luni ) in loc Urziceni, pot infiinta II in localitatea Manasia ( aflata in proxima vecinatate a loc Urziceni )?
Mentionez ca activitatea agricola se va desfasura integral pe raza loc Manasia!

Alte discuții în legătură

Domiciliu poate fi atestat in baza vizei de flotantla o licitatie? mihaelal23 mihaelal23 Buna seara! De curand am castigat o licitatie la care am fost declarat castigator in urma obtinerii a 88 de puncte. Contracandidatul a obtinut 85pct, drept pr ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea somerului la ajofm letipop letipop L. 76/2002,Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice cu viza de flotant ContSters269475 ContSters269475 Este posibilă decontarea navetei pentru cadrele didactice care si-au schimbat temporar domiciliul in altă localitate faţă de unitatea de învăţământ la ... (vezi toată discuția)