Este posibilă decontarea navetei pentru cadrele didactice care si-au schimbat temporar domiciliul in altă localitate faţă de unitatea de învăţământ la care îşi desfăşoară activitatea?
Concret.. prietena mea, care este cadru didactic în localitatea "X", localitate în care îşi are domiciliul stabil (cel din actul de identitate). Între timp ea şi-a schimbat temporat domiciliul în altă localitate "Y".. (are viză de flotant).. În aceste condiţii, poate beneficia de decontarea cheltuielilor de transport pentru perioada în care este valabilă viza de flotant? .. Menţionez faptul că ea nu dispune de o locuinţă proprietate personală în localitatea "X", ci locuinţa este a părinţilor ei.
In Instructiune nu se face distinctie intre domiciliu stabil si domiciliu temporar (flotant). Scrie doar "cadrele didactice care au domiciliul in alta localitate( ...)"
Viza flotant
allysandia
Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)