In mai 2011 m-am mutat impreuna cu familia mea in alta localitate , aflata la o distanta mai mare decat prima. Am cerut sa mi se deconteze transportul , dar mi s-a spus ca nu se poate ,deoarece la inceputul anului scolar s-a aprobat un buget mai redus si nu se poate modifica decontul pe parcursul anului scolar. La inceputul anului scolar 2011 - 2012 s-a aprobat decontarea transportului dar nu mi s-a spus ca trebuie sa imi fac viza de flotant pentru a dovedi localitatea de resedinta . Acum la sfarsitul anului mi s-a cerut viza de flotant si deoarece nu am , mi s-a comunicat ca imi vor taia diferenta de bani din salariu. Am adus o adeverinta de la primarie ,precum ca am locuit din mai 2011 in aceea localitate dar mi s-a comunicat ca nu este valabila. Cum pot proceda in acest caz?
Art. 1.din Instructiuni 2/2011 ME - Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care nu dispune de locuinta si caruia nu i se poate oferi o locuinta corespunzatoare in localitatea unde are postul, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport in comun, din localitatea de resedinta la locul de munca si de la locul de munca in localitatea de resedinta
Daca v-ati mutat din localitatea in care aveti postul,trebuie sa faceti dovada ca nu mai aveti domiciliul acolo,pt. ca altfel nu puteti beneficia de decontarea navetei.
Va trebuie confirmarea oficiala pt. noul domiciliu, pe care o obtineti de la Evidenta populatiei
unde va trebui sa va faceti mutatia.
Viza flotant
allysandia
Buna ziua. Mi-am facut recent viza de flotant deoarece mi-am mutat domiciliul la viitorul sot intr-o alta localitate. Intrebarea mea este: mi se poate deconta ... (vezi toată discuția)