avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice domiciliu poate fi atestat in baza vizei de flotantla ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

domiciliu poate fi atestat in baza vizei de flotantla o licitatie?

Buna seara! De curand am castigat o licitatie la care am fost declarat castigator in urma obtinerii a 88 de puncte. Contracandidatul a obtinut 85pct, drept pr care m-a contestat pe motiv ca am viza de flotant si nu domiciliu. Mentionez ca in caietul de sarcini este prevazut faptul ca domiciliul trebuie sa fie pe raza teritoriala unde se desfasoara contractul de servicii. Fiind din oras, am mers si mi-am facut viza de flotant in localitatea in care este locatia licitata. este vorbA de o circumscriptie veterinara.pentru asta am obtinut 5 pct. contracandidatul m-a contestat pe motiv ca domiciliul nu e totuna cu viza de flotant. cine credeti ca are castig de cauza? mentionez ca am fost declarat castigator dat o sa ma conteste la curtea de contestatii Bucuresti. Nu sunt lamurit, nu e vb de discrimanare in cazul in care voi pierde>? cum e pana la urma cu viza de flotant si domiciliu? diferenta stiu care e dar viza nu e tot domiciliu, doar ca e temporar? in licitatie nu trebuie considerat domiciliu faptul ca am viza de flotant?
Cel mai recent răspuns: mihaelal23 , utilizator 22:11, 18 Iunie 2011
Viza de flotant este denumita viza de resedinta. Orice cetatean roman, poate avea un domiciliu stabil, cel care este trecut in documentul de identitate, alaturi de elementele de identificare prin nume. Tot in actul de identitate se pot inscrie si vizele de resedinta nu mai mult de doua, in care, persoana poate locui, maximum 12 luni de la data inregistrarii la evidenta populatiei. Reglementarea vizei de flotant daca nu ma insel este reglementata de Ordonanta de Urgenta nr. 97/2005.
Daca intr-adevar in caietul de sarcini este trecut ,, domiciliu" inteleg ca situatia in care va aflati va da frisoane si puteti sa va asteptati la o radturnare a situatiei.
Buna seara si multumesc pentru raspuns. In acelasi context, dar in alt judet(licitatie pentru acord cadru circumscriptii veterinare la tara.), respectiv iasi,un coleg de-al meu a primit urmartorul raspuns in urma solicitarilor de clarificare:" In ceea ce priveste conditia domiciliului clauza stabilita este una adecvata si necesara pentru a garanta realizarea obiectivului urmarit, in sensul de a ase asigura ca medicul veterinar dispune de toate mijloacele pentru atingerea obiectivului dorit conditia proximitatii fiind o garantie a monitorizarii permanente a exploatatiilor. Acest contract fiind unul rezervat profesiei de medic veterinar are un specific aparte care il diferentiaza fata de celelalte servicii si nu aduce nicio atingere libertatii de prestare a serviciilor." acestea au fostlamuririle, ceea ce nu inteleg este ca cei din vaslui spun ca este interpretabil si ca ce spune Iasul nu trebuie sa spuna neaparat si Vvasluiul. M-am saturat de legile astea interpretabile. Daca e s-o luam asa in caietul de sarcini e specificat" domiciliu" dar acesta poate fi de mai multe feluri: stabil, temporar.... ori viza de flotant e definita si ca domiciliu temporar. o seara placuta si multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta permanenta inseamna locuinta statornica? sau doar declaratie? MariaDraghici1 MariaDraghici1 Locuinta PRINCIPALA inseamna locuinta in care stau? sau pe care o declar astfel? Problema suna asa: un cuplu locuieste in oras, are adresa de pe fata ... (vezi toată discuția)
Divort si viza de flotant andra-celia andra-celia buna seara, daca am introdus actiunea de divort la jud din raza ultimului nostru domiciliu comun, dar am precizat in continutul actiunii ca numai locuim nici ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)