As dori in ce conditii se poate importa vin din italia de catre o societate care nu are ca obiect de activitate distribuirea si comercializarea vinului, dar distribuie si comercializeaza materiale de constructii, materiale de interior si gradina. MENTIONEZ CA VINUL ESTE FOLOSIT PENTRU O PROMOTIE PE CARE O FACE, DECI NU ESTE DESTINAT COMERCIALIZARII ! SE OFERA CADOU CLIENTILOR FIDELI !
Va multumesc anticipat pentru promptitudine si ajutor !
Va multumesc frumos pentru raspunsul prompt ! Mentionez ca starea de sanatate nu-mi permite sa lucrez nici macar 2 ore , practic mi-ar fi imposibil sa ma prezint la servici pt o luna .Deci ar trebui sa-mi dau demisia sau pot lua concediu medical fara sa mi se plateasca nimic?.Daca se poate o alta intrebare -: In situatia in care in sept as merge o luna la servici, pana cand am dreptul la concediul medical ? as avea drept si la concediu prenatal si post natal ? teoretic dupa nastere va trebui sa ma intorc fortat la munca ?
Imi cer scuze de toate aceste intrebari dar nu reusesc sa gasesc raspunsuri din lege .
Buna ziua ! Din ianuarie 2000 lucrez la o firma cu contract de munca, in februarie 2007 am nascut si am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana pana in februarie 2009, cand am depus cerere pentru concediu fara plata ( NU MI-AU FOST PLATITE CONTRIBUTIILE CATRE STAT , practic in aceasta perioada nu am fost asigurata) pana in septembrie 2009. Intre timp am ramas insarcinata ( respectiv iulie2009), dar din motive de sanatate nu pot incepe serviciul din septembrie . As dori sa stiu cum trebuie sa procedez in continuare ? Am dreptul sa depun cu 1 septembrie concediu medical pe toata perioada sarcinii ? Teoretic nu as avea dreptul dupa nastere de indemnizatie pentru cresterea celui de-al doilea copil . Am incercat sa ma informez pe internet dar nu am gasit nimic asemanator cu situatia mea, iar cei de la Inspectoratul teritorial al fortelor de munca Bucuresti mi-au spus ca as avea dreptul sa-mi depun concediu medical, dar sunt putin nedumerita . Va rog frumos sa ma sfatuiti cum ar trebui sa fac !