avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import vin italia alc 13%
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import vin italia alc 13%

Buna ziua !

As dori in ce conditii se poate importa vin din italia de catre o societate care nu are ca obiect de activitate distribuirea si comercializarea vinului, dar distribuie si comercializeaza materiale de constructii, materiale de interior si gradina. MENTIONEZ CA VINUL ESTE FOLOSIT PENTRU O PROMOTIE PE CARE O FACE, DECI NU ESTE DESTINAT COMERCIALIZARII ! SE OFERA CADOU CLIENTILOR FIDELI !

Va multumesc anticipat pentru promptitudine si ajutor !

Cu stima,
Irina CORCHI
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 10:38, 25 Octombrie 2009
Dvs tb sa faceti mai intai o achizitie intracomunitara, pt vinuri trebuie sa obtineti avizele necesare de la autoritatea fiscala teritoriala, intrucat astfel de achizitii se fac in anumite conditii.
Cat despre fapul ca le dati mai departe cu titlul gratuit si nu le comercializati nu sunt mari implicatii, cheltuielile va apartin in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia "sumal" ?? ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia de a intocmi declaratia \"SUMAL\"si actul normativ care o prevede, daca exista asa ceva. (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din februarie denisa2011 denisa2011 Buna ziua, in luna aprilie mi-a sosit din Danemark o factura din feb 2013; cum ma sfatuiti sa fac? O introduc in luna martie 2013 si fac rectificativa la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefonia mobila gritosu gritosu Buna ziua, am o problema si nu stiu exact unde sa ma indrept, sau daca este legal ceea ce se intampla. In luna martie am cerut rezilierea abonamentului de ... (vezi toată discuția)