avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate vidolmans

Activitate vidolmans

Multumesc pentru operativitatea raspunsului. Este vorba de luarea unei decizii de incetare a CIM cu acordul partilor si pachet compensator si data incetarii este fixa, 01.05.2016.
In conditiile astea trebuie sa iau o decizie in aceasta saptamana si grupa de munca mi-ar reduce varsta de pensionare la limita de varsta cu 18 luni. Aici am rezerve ca nu cumva sa nu mi se recunoasca de catre casa de pensii activitatea in grupa de munca, situatie pe care ar trebui sa o stiu inainte de decizie.
Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti cine imi poate verifica si confirma adeverinta de incadrare in grupa II-a de munca inainte de depunerea dosarului de pensionare pentru pensie anticipata partiala, pentru a stii daca nu am surpriza de-a fi contestata dupa ce iau o hotarare de incetare a CIM, bazandu-ma tocmai pe o reducere a varstei standard de pensionare? Este obligata Casa de pensii sa o faca? Multumesc.
Buna, vreau sa ajut prietenul fiicei mele pentru completarea avansului pentru achizitionarea unui apartament prin prima casa. Dosarul pentru imprumut este pe numele lui, indeplinind la data constituirii conditiile bancii. Solicit un sfat sub ce forma sa dau acesti bani pentru pentru a fi protejati in orice situatie in cazul in care va urma sau nu o casatorie. Ce drepturi va avea fiica mea in oricare din cele doua situatii? Contractul de imprumut cu o destinatie precizata de folosire a banilor este o solutie viabila? Multumesc.
buna, azi a venit expertul avus pentru evaluare.
a fost ok, de buna credinta, a vazut si defectele pe care eu le-am neglijat si intrucat masina are sub un an a mers pe inlocuiri de piese, dand ok-ul la service pentru remediere pe rca-ul din ungaria..
cred ca incerc cu casco. il am pana in august 2012 cu suma fixa de la cumpararea masinii. de la avus mi-au spus azi ca ei au trimis la avus ungaria, de acolo trebuie confirmare de la AEGON si drumul invers al comunicarilor. si probabil e ca la noi. eram curios daca colegul cu accidentul cu bulgaria si-a rezolvat problema pana la urma.
buna, ce ati rezolvat pana la urma? cred ca am intrat si eu in acelasi joc. am avut in 12.08.2009 accident in budapesta, tot lovit in spate, am incheiat constant amiabil, tipa si-a recunoscut cu semnatura responsabilitatea accidentului, reprezentantul in romania este avus, am trimis in 14.08.09 documentele si adeverinta de la politia maghiara si acum sunt in faza de asteptare a raspunsului de la aegon din ungaria. la dvs. cat a durat acest raspuns ? la ce pot sa ma astept? daca se prelungeste mult aceasta faza de verificari, as da drumul la reparatie pe CASCO de la masina mea.