avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate ivalentina69

Activitate ivalentina69

Poate iesi la pensie anticipata un politist,cadru activ,cu varsta de 46 ani,23 de ani vechime efectiva in politie,2 ani scoala militara,1.6 luni stagiu militar si 2 ani vechime in alt domeniu?
Va multumesc pentru raspunsuri!Am fost la Bucuresti in audienta la directorul executiv care a luat masura de a se face ancheta cu privire la insusirea de bani,caci acesta era punctul sensibil ce a dus la luarea notei explicative in lipsa de altceva de care sa ma invinuiasca.Directorul mi-a confirmat ca pe cale ierarhica voi primi instiintare de a-mi efectua serviciul in functie de clienti,deci am avut castig de cauza =D>si asta datorita voua,caci m-am documentat de la voi cei care ati raspuns.Inca o data MULTUMESC!:wave:
Se acorda concediu de odihna dupa revenirea din cic si daca da dupa ce perioada?O alta intrebare ar fi se acorda un salariu anume ptr nasterea copilului si daca da,pana la ce varsta a copilului se poate face cerere?
Aveti dreptate de aceea am si cerut audienta la director la bucuresti,care mi-a fost aprobata ptr. maine,ii voi aduce la cunostinta ce se intampla in teritoriu si in functie de cum va decurge discutia voi apela si la Itm si la Parchet,mai ales ca sotul meu este politist si insista(pe buna dreptate) sa merg pana la capat.Va multumesc pentru raspuns!
M-am intors din cic cu patru luni mai devreme si cum sunt casier de teren in momentul in care am constatat insusiri de bani de catre inlocuitoarea mea,care a fost si ea pastrata pe post cu mine,am adus la cunostinta sefilor de la Ploiesti.O parte din cei care reclamau au facut-o verbal iar ceilalti sris(fiind 10 persoane),reclamatii pe care le-am dus la sediu asa cum cere fisa postului.In urma acestor reclamatii au venit in teren sa verifice eu nefiind anuntata decat atunci cand ei erau in localit.unde eu lucrez.ptr.ca am 'intarziat' doua ore mi s-a cerut nota explicativa desi mi s-a spus ca trebuie sa lucrez si sambata si duminica si dupa ora 16,chiar daca programul este de la 08-16 lucru pe care l-am si facut incasarile mele aratand acest fapt.Pe langa aceasta mis-a cerut sa precizez ca nu am fortat pe nimeni sa faca reclamatie,reclamatii in urma carorai celeilalte nu i s-a inntamplat nim
M-am intors din cim cu patru luni mai devreme si cum sunt casier de teren in momentul in care am constatat insusiri de bani de catre inlocuitoarea mea,care a fost si ea pastrata pe post cu mine,am adus la cunostinta sefilor de la Ploiesti.O parte din cei care reclamau au facut-o verbal iar ceilalti sris(fiind 10 persoane),reclamatii pe care le-am dus la sediu asa cum cere fisa postului.In urma acestor reclamatii au venit in teren sa verifice eu nefiind anuntata decat atunci cand ei erau in localit.unde eu lucrez.ptr.ca am 'intarziat' doua ore mi s-a cerut nota explicativa desi mi s-a spus ca trebuie sa lucrez si sambata si duminica si dupa ora 16,chiar daca programul este de la 08-16 lucru pe care l-am si facut incasarile melearatand acest fapt.Pe langa aceasta mis-a cerut sa precizez ca nu am fortat pe nimeni sa faca reclamatie,relamatii in urma carorai celeilalte nu i s-a inntamplat nimic.Este legal?