buna ziua,
este doar vecinul. in articol scrie cu diferite persoane.profesorul asteapta rezolvarea de la mine.a zis sa citesc in codul penal ca sunt 2 randuri:))
avand in vedere ca sunt la ID iar noua nu ne-au dat de invatat decat o serie de infractiuni (infractiuni care impiedica infaptuirea justitiei,infractiuni de fals,infractiuni contra patrimoniului) nu stiam in ce categorie de infractiuni se incadreaza aceasta speta.
de acord cu dvs. ca trebuie sa citesc codul penal in momentul in care voi incepe sa profesez.
va multumesc
aceasta este o speta la facultatea de drept
am cautat si in codul penal :))
am avut-o de 2 ori la examen si profesorul m-a intrebat de ce nu am invatat :))
a avut-o si un coleg
doamna X somera face sex de 8 ori in 3 luni cu vecinul
vecinul o rasplateste cu bani, excursii, haine etc.
cineva(av) a zis ca este prostitutie
prostitutie era daca erau mai multi barbate(vecini):))
Buna seara,
va multumesc pentru raspuns
ce am scris mai sus este o speta la un examen drept penal parte speciala
in speta mai era specificat ca sexul a fost de 8 ori in 3 luni.Poate ma ajutati sa incadrez fapta.
Buna ziua,
as vrea sa stiu la ce fapta se incadreaza urmatorul caz
Doamna x somera face sex cu vecinul care ii face cadouri in bani si lucruri.
Multumesc
Buna seara,
va rog sa-mi spuneti cum sa procedez daca dosarul prima casa este la Fond si pe 24 Mai expira antecontractul dar vanzatorul este de acord cu prelungirea trebuie sa mai merg la notar sa fac prelungire?
Buna ziua,
as dori sa stiu daca urmatoarele motive pot respinge un dosar la prima casa de catre banca
1- rata fiind cat salariu meu dar avand coplatitor pe mama mea care are venituri duble decat al meu
2- am facut greseala sa spun ca stau cu chirie dar adresa fiind comuna cu a mamei si din cauza asta mi s-a respins a 2 -a oara