avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Dosar respins Prima Casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Dosar respins Prima Casa

Buna ziua,
as dori sa stiu daca urmatoarele motive pot respinge un dosar la prima casa de catre banca
1- rata fiind cat salariu meu dar avand coplatitor pe mama mea care are venituri duble decat al meu
2- am facut greseala sa spun ca stau cu chirie dar adresa fiind comuna cu a mamei si din cauza asta mi s-a respins a 2 -a oara
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 19:00, 3 Mai 2013
Nu aveti niciun motiv pentru care sa va adresati protectiei consumatorului.. nici nu sunteti consumator cat banca nu va acorda creditul.
Banii sunt ai bancii , nici nu conteaza de ce nu va aproba creditul.
Daca rata e cat salariul, nicio banca nu va aproba creditul.
conditiile de creditare ale bancii sunt proprii si nu poate impune protectia consumatorului ca o banca sa va acorde un credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - credit ipotecar in euro nelutu2 nelutu2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am un credit ipotecar in euro, in derulare, beneficiind si de 2 restructurari. Datorita ... (vezi toată discuția)
Înștiințare de poprire Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am avut un credit de nevoi personale încheiat la Raiffeisen bank în 2016 la sfârșitul anului. Vineri pe data de 02.08. 2019 mi-a venit la ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)