avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract prima casa

Buna seara,
va rog sa-mi spuneti cum sa procedez daca dosarul prima casa este la Fond si pe 24 Mai expira antecontractul dar vanzatorul este de acord cu prelungirea trebuie sa mai merg la notar sa fac prelungire?
Cel mai recent răspuns: lml , utilizator 20:51, 20 Mai 2013
buna ziua,
DA!
Se face un act aditional.
av. Gabriel Klein Kiritescu
multumesc
o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul amana semnarea actelor de vanzare cumparare CostelBb CostelBb Buna seara. Am o problema cu vanzatorul, am achizitionat un imobil acum 3 luni am platit suma dorita de vanzator si am incheiat un antecontract in care este ... (vezi toată discuția)
Tva 0% prima casa Marian_92 Marian_92 Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de ... (vezi toată discuția)
Cum se tranzactioneaza partajul rezultat in urma divortului ? Send Send Buna ziua , In urma divortului , eu si sotia ne-am lichidat regimul matrimonial intr-o forma tranzactionala definitiva. Prin conventia de divort ne-am ... (vezi toată discuția)