Buna seara.
Am o problema cu vanzatorul, am achizitionat un imobil acum 3 luni am platit suma dorita de vanzator si am incheiat un antecontract in care este stipulat ca intr-un an sa se finalizeze actele de vanzare-cumparare. Il sun de 2 saptamani sa ne intalnim la notar si ma amana de pe o zi pe alta cu diferite scuze ca nu poate sa vina.
Intrebarea mea este: Ce as putea face eu legal sa intru in posesia acelui imobil mai repede sau sa-l ocolesc din moment ce i-am platit toata suma iar in antecontract nu se specifica ca mai trebuie sa dau un ban?
Buna ziua,
Ar fi bine sa-i trimiteti o notificare prin care sa-l convocati la notar.
Poate vine.
Pana la momentul implinirii anului nu aveti ce face decat sa sperati.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Succesiune
gabrielaion
Buna ziua. Referitor la succesiune, inteleg ca taxele si impozitele sunt procent din valoarea mostenirii. DACA NU CUNOSC TOTALITATEA MOSTENIRII? Daca aflu ... (vezi toată discuția)
Act donatie
larisa61
In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa
lml
Buna seara,
va rog sa-mi spuneti cum sa procedez daca dosarul prima casa este la Fond si pe 24 Mai expira antecontractul dar vanzatorul este de acord cu ... (vezi toată discuția)