avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate catamxy

Activitate catamxy

Discuție intrebare
pentru ce perioada se poate suspenda contractul de munca in cazul unui copil bolnav de pana la 7 ani? trebuie dovedit cu acte.?
se poate suspenda contractul din motive personale ne justificate? multumesc
in primul rand vreau sa va spun ca eu am rezolvat problema reparand masina pe asigurarea vinovatului rca asirom...pentru accepte de plata am sunati la bucuresti ca pentru noi constantenii acceptul vine de la bucuresti la d-na ANCA COJOCARU 0216011079..vreau sa spun ca am sunat la cel putin 7-8 nr. la alte nr.de tel.unde era ocupat toata ziua care nu raspundea nimeni...succesuri
cred ca nu m-am facut inteles nu este vorba de o dauna totala doar ca asiromul nu plateste acei 11700ron. spunand ca as fi depasit cei 8000ron..masina este un g 5 2005conforline 140cp navigatie full electric senzori mai putin piele si xenon.unde trebuie sa ma adreses sau ce demersuri sa fac eu ca pagubit in momentul in care servisul practic sechestreaza masina de 10 zile..multumesc
cred ca nu m-am facut inteles nu este vorba de o dauna totala doar ca asiromul nu plateste acei 11700ron. spunand ca as fi depasit cei 8000ron..masina este un g 5 2005conforline 140cp navigatie full electric senzori mai putin piele si xenon.unde trebuie sa ma adreses sau ce demersuri sa fac eu ca pagubit in momentul in care servisul practic sechestreaza masina de 10 zile..multumesc
buna..in urma cu 1 luna de zile mi-a fost lovita masina in partea din spate de catre o masina care nu a observat incetinirea mea pentru virajul la stanga..vinovatul care i-si recunoaste vina asigurat rca ASIROM.. am deschis dosar de daune la constanta de unde sunt si impreuna cu inspectorul am constatat daunele vizibile urmand ca la service sa se alte eventuale daune sub masina lucru consemnat si in pv si in contractul service..am fost indrumat tot de acel inspector sa merg la skoda masina mea fiind un golf 5 2005 nu puteam sa-l duc la colt de strada. pentru suplimentarea ulterioara a senzorului si lonjeronului a fost chemat alt inspector care si-a dat acordul pentru suplimentare pentru ca la constanta inspectorii se schimba in fiecare saptamana venind in deplasare de la bucuresti..asirom refuza sa plateasca mitivand ca sa depasit un anume plafon de 8000 ron reparatie fiind de 11700ron...mentionez ca masina este gata de 10 zile... astept solutii sau orice indrumare...multumesc